Tweede editie jaarcongres Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Tweede editie jaarcongres Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Het Jaarcongres van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden is weer in aantocht! Op zaterdag 22 september 2012 vindt de tweede editie plaats in theater Spant! in Bussum. Met demissionair minister Liesbeth Spies en Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer zijn de eerste twee sprekers reeds vastgelegd

Vorig jaar trok het congres met als thema 'Het raadslid van de toekomst' ruim 400 bezoekers naar het congrescentrum Papendal te Arnhem. Er was een aantrekkelijk dagprogramma met interessante sprekers, een veelzijdig aanbod van deelsessies en een gezellig en druk bezet kennisplein met meer dan 40 stands van bedrijven en organisaties. Ook het congresmagazine werd door de congresbezoekers enorm positief ontvangen. Deze succesvolle ingrediënten zullen dan ook terugkeren tijdens deze editie.

De editie van 2012 belooft een bijzondere te worden met aansprekende namen. Zo hebben onder andere Liesbeth Spies, demissionair minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Alex Brenninkmeijer, de Nationale Ombudsman, hun medewerking aan het congres reeds toegezegd. Ook kunt u dit jaar weer terecht op het kennisplein waar naar verwachting weer ruim 25 bedrijven en organisaties u van allerlei relevante informatie voorzien. Tevens zullen er twee deelsessierondes zijn tijdens het middagprogramma. 

Via deze website en de nieuwsbrief zullen wij u op de hoogte houden van de vorderingen rondom het programma.

Kosten

Deelname aan het jaarcongres is gratis voor leden van de vereniging. Raadsleden die geen lid zijn betalen € 75,-- en worden hiermee automatisch lid voor de rest van het jaar. Bent u geen raadslid, griffier, fractieassistent, commissielid of schaduwfractielid dan betaalt u € 150,--.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven dan kan dat hier.