Start Klaar voor 4 jaar regiobijeenkomsten

Start Klaar voor 4 jaar regiobijeenkomsten

Wat voor raadslid wil je zijn? Ben je een behartiger van de belangen van inwoners, partijachterban, dorp of wijk, of wil je straks uitsluitend de klachten van inwoners aan de orde stellen of verkies je juist liever een rol om de keuzes van het college uit te leggen?

Om goed aan start te komen voor de nieuwe raadsperiode houdt de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden de komende maanden voor raads- en kandidaat-raadsleden een aantal 'Klaar voor 4  jaar' bijeenkomsten en workshops.

Tips en aanbevelingen

De bijeenkomsten bestaan uit een plenair gedeelte en een tweetal workshops. Specialist op het thema timemanagement en werkdruk voor raadsleden Maarten Winter spreekt over hoe je als raadslid met positieve energie invulling kan geven aan het raadswerk. De workshops zitten vol tips en aanbevelingen om als raadslid sterk en krachtig van start te gaan in de nieuwe raadsperiode.

Data en locaties

Zaterdag 13 november, Oss 
Zaterdag 27 november, Alkmaar
Zaterdag   4 december, Zwolle
Zaterdag 11 december, Dordrecht

Meer informatie

Om gemeenteraden te ondersteunen heeft de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden de belangrijkste stappen bij aanvang van een nieuwe raadsperiode op een rij gezet in negen raadstegels