Voorjaarsledenvergadering zaterdag 8 juni

Voorjaarsledenvergadering zaterdag 8 juni

Leden van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden zijn van harte welkom op de voorjaars algemene ledenvergadering (ALV) op zaterdag 8 juni 2024 in het gemeentehuis van Soest! Aansluitend organiseren we de Raadsacademie.

Wanneer: zaterdag 8 juni 2024
Tijd: Raadsacademie 09:15 – 12:30 uur en 13:00-13:30 ALV
Waar: Raadshuisplein 1, 3762 AV Soest

Algemene ledenvergadering

Het bestuur legt tijdens de ledenvergadering in Soest verantwoording af over het gevoerde beleid. Dat wil zeggen de ledenvergadering wordt gevraagd het bestuurlijk jaarverslag – met een overzicht van alle uitgevoerde activiteiten – en de concept-jaarrekening – met alle financiële cijfers – over 2023 goed te keuren. Verder staat er de verkiezing van een nieuw bestuurslid op de agenda, en bespreekt de vergadering actuele onderwerpen.

Raadsacademie

Hoe kun jij als raadslid nog effectiever zijn? Met meer energie en enthousiasme en succes bijdragen aan jouw gemeente? Daarvoor krijg je inspirerende tips en adviezen tijdens de Raadsacademie in Soest.

De plenaire sessie starten we met expert Kiki Bakker over hoe je nog meer uit je raadswerk kunt halen en daarna heb je keuze uit vier deelsessies!

Meld je nu aan via deze link.